Домашен клас климатични системи

Zubadan - FH

/За продукта/RAC/MUZ-FH25VEHZ-Zubadan.jpg

Хипер Отопление (Hyper Heating)

Функцията хипер отопление е създадена, за да генерира голяма отоплителна мощност, дори и при много сурови условия. Потребителите в студените региони могат да разчитат, че серията MSZ-FH ще отговори на отоплителните им нужди. 

Гарантирано действие при външна температура (-25˚С).

Външното тяло MUZ-FH VEHZ осигурява ефективно отопление дори и при изключително ниски външни температури до -25°С, гарантирайки спокойствието на потребителя.

/За продукта/RAC/Hyper Heating VE-VEHZ small.jpg

Номинална мощност при външна температура (-15˚С).

Със своята гарантирана номинална мощност при външни температури до -15°C, климатиците от серията FH са надеждно средство за отопление на Вашия дом дори и в случаи на тежко застудяване.

/За продукта/RAC/Hyper Heating VEHZ Capacity.jpg

Нагревател, предпазващ от замръзване.

Електрическият нагревател, монтиран в основата на външното тяло, предотвратява обледеняването му и осигурява безпрепядствено оттичане на водата след режим размразяване.

В кои случаи да изберем модел с нагревател с противозамръзващо действие?

В региони със следните условия, е възможно водата, получена в резултат от кондензацията във външното тяло по време на отопление, да замръзне, вместо да изтече от тялото.
1) Ниски външни температури (температурата през целия ден е под 0°С).
2) Райони, в които често се образува мъгла (в планини, долини, заобиколени от планини, в близост до гори, реки, езера, горещи извори), или райони с чест снеговалеж. За да се предотврати замръзването на водата в машината, е препоръчително да се закупи тяло с вграден нагревател. Моля, консултирайте се с вашия дилър за това кой е най-подходящият за вас модел.

Контакти

Централен офис
София 1517
бул.Владимир Вазов 52

тел.: 02/9431134
факс: 02/9431140
e-mail: sofia@climacom.com

Работно време:
от понеделник до петък:
09:00 до 19:00

събота - 10:00 до 19:00

неделя - почивен ден

/head-office.png